Η επαναστατική, θαυματουργή κρέμα του Πανεπιστημίου Αθηνών με την ονομασία CLEANDERM CREAM ήρθε για να δώσει τέλος  στα ψωριασικά δέρματα.  Η ψωρίαση είναι μία πάθηση που ταλαιπωρούσε πολύ κόσμο, αλλά τώρα έφτασε στο τέλος της. Τι είναι όμως η ψωρίαση;
Eίναι μια χρόνια φλεγμονώδης δερματοπάθεια με ανοσολογικό υπόστρωμα, που προσβάλλει περίπου το 1-3 % του πληθυσμού παγκοσμίως χωρίς  να είναι μεταδοτική. Η ψωρίαση προσβάλλει το ίδιο συχνά άντρες και γυναίκες και μπορεί να ξεκινήσει σε οποιαδήποτε ηλικία, αν και η συνήθης ηλικία έναρξης είναι μεταξύ 20-35 ετών.
Το Πανεπιστήμιο Αθηνών προχωρά στο τέλος της ψωρίασης με τη χρήση των θαυματουργών δραστικών ουσιών όπως είναι:
Η Boswellia Serrata. Tο αντιφλεγμονώδες της φύσης, γνωστή και ως Ινδικό λιβάνι,(στα σανσκριτικά Shallaki) είναι ένα φυτό που μεγαλώνει σε κάποιες περιοχές της Ινδίας και χρησιμοποιείται για το θεραπευτικό εκχύλισμα από το κολλώδες ρετσίνι, που βγαίνει από το φυτό.
Η ρητίνη αυτή του δένδρου boswellia, περιέχει σημαντικές ποσότητες των δραστικών συστατικών που περιλαμβάνουν καρβόνη, φαρνεζόλη, λιμονένιο, βορνεόλη και boswellic acid (μποσβελλικό οξύ).
Ο κουρκουμάς ή κουρκούμη ή τουρμερικό [Αγγλ.. Turmeric, Γαλλ., Safran]:  είναι ένα καρύκευμα, που παράγεται από τους κονδύλους του ριζώματος του τροπικού φυτού Κουρκούμη η μακρά [Curcuma longa], της οικογενείας των Σκιταμινωδών [Zingiberaceae].
Τα ριζώματα της Κουρκούμης της μακράς  αναπτύσσουν οριζόντιες  προσεκβολές και παραφυάδες.
Το ρίζωμα του κουρκουμά έχει ένα έντονα λαμπρό πορτοκαλοκίτρινο χρώμα, το οποίο οφείλεται  κυρίως σε λιποδιαλυτές  πολυφαινολικές χρωστικές που ονομάζονται κουρκουμινοειδή. Το κύριο κουρκουμινοειδές του κουρκουμά είναι η κουρκουμίνη. Εκτός από τα κουρκουμινοειδή ο κουρκουμάς περιέχει τουρμερίνη [turmerin] και τουρμερικές ελαιορρητίνες.
Το Υαλουρονικό οξύ: είναι μια γλυκοζαμινοπρωτεϊνη, ένα μόριο δηλαδή το οποίο υπάρχει αυτούσιο στη φύση και αποτελεί κύριο δομικό συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού. Το υαλουρονικό οξύ όπως επίσης και τα μόρια ελαστίνης και κολλαγόνου παράγονται από τους ινοβλάστες  έχοντας ελαστικές και κολλώδεις ιδιότητες.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2310 225599
ΠΡΟΣΦΟΡΑ :
TIMH :    1 ΤΕΜΑΧΙΟ- 20 ΕΥΡΩ
              2 ΤΕΜΑΧΙΑ - 36 ΕΥΡΩ
              3 ΤΕΜΑΧΙΑ - 48 ΕΥΡΩ

*Έξοδα αποστολής: 5 ευρώ

 Ή ΣΤΟ ΕΞΗΣ E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι παρούσες πληροφορίες, δεν αποτελούν υποκατάστατο των θεραπόντων ιατρών, που παρακολουθούν τους εκάστοτε ασθενείς ούτε και τα βοτανικά συμπληρώματα αποτελούν υποκατάστατο των φαρμάκων που συστήνονται στους ασθενείς που βρίσκονται στην διαδικασία θεραπείας, παθήσεων που τυχόν αναφέρονται στο παραπάνω κείμενο.
Το συμπλήρωμα , είναι δυνατόν να υποβοηθήσει σε μεγάλο βαθμό, θεραπείες των ως άνω αναφερομένων περιπτώσεων, με σκοπό την γρηγορότερη ίαση της αιτίας της παθήσεως ή όπου δεν είναι αυτό εφικτό, στην ανακούφιση των συμπτωμάτων.
Σε κάθε περίπτωση εφόσον βρισκόσαστε υπό παρακολούθηση ιατρού ή έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, συμβουλευτείτε τον θεράποντα ιατρό σας.

 

Το επαναστατικό προϊόν που φέρνει οριστικό τέλος στις φλεγμονές και στην ακαμψία των αρθρώσεων!

Τέλος στον πόνο στα γόνατα, στο αυχενικό σύνδρομο και σε κάθε σύμπτωμα που προκαλεί η αρθρίτιδα...

Η αρθρίτιδα είναι μια πολύ οδυνηρή πάθηση, που ταλαιπωρεί πολύ μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων ενώ μπορεί να επηρεάσει μια ή παραπάνω αρθρώσεις. Υπάρχουν περισσότερα από 200 είδη αρθρίτιδας ή ρευματικών παθήσεων και συνήθως επηρεάζουν τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Η αρθρίτιδα σχετίζεται με τη μέση ηλικία και ξεκινά κατά κανόνα να επηρεάζει ανθρώπους όταν ξεπεράσουν την ηλικία των πενήντα.
Δεν υπάρχει ένα και μόνο αίτιο της αρθρίτιδας, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορεί να συμβάλλουν στην εκδήλωση αυτής της πάθησης. Μπορεί να προέλθει από τραυματισμό, φθορά των αρθρώσεων, λόγω γήρατος, από δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος ή από κάποια μόλυνση.
Η αρθρίτιδα επίσης είναι μια ασθένεια που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Η αρθρίτιδα περιορίζει σχεδόν όλες τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μπορεί να είναι δύσκολο να χρησιμοποιήστε ή να πιάσετε κάτι με τα χέρια σας. Επίσης, σε περίπτωση που η αρθρίτιδα εμφανιστεί στους αστραγάλους, τα γόνατα ή τα πόδια σας, μπορεί να είναι ιδιαίτερα επίπονη.
Τι είναι η Boswellia;
Η Boswellia Serrata, το αντιφλεγμονώδες της φύσης, γνωστή και ως Ινδικό λιβάνι,(στα σανσκριτικά Shallaki) είναι ένα φυτό που μεγαλώνει σε κάποιες περιοχές της Ινδίας και χρησιμοποιείται για το θεραπευτικό εκχύλισμα από το κολλώδες ρετσίνι, που βγαίνει από το φυτό.
Η ρητίνη αυτή του δένδρου boswellia, περιέχει σημαντικές ποσότητες των δραστικών συστατικών που περιλαμβάνουν καρβόνη, φαρνεζόλη, λιμονένιο, βορνεόλη και boswellic acid (μποσβελλικό οξύ).
Στην παραδοσιακή Ινδική ιατρική αλλά και στην μοντέρνα θεραπευτική με βότανα, η Βosswellia Serrata, χρησιμοποιείται κυρίως για την θεραπεία φλεγμονωδών παθήσεων, και κυρίως για τις αρθρίτιδες και αρθροπάθειες, το άσθμα, το βρογχικό άσθμα, την βρογχίτιδα και τις φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου.
 Σύμφωνα, μάλιστα, με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Phytomedicine», διαπιστώθηκε ότι οι ασθενείς με οστεοαρθρίτιδα στο γόνατο που λάμβαναν εκχύλισμα Boswellia των 1.000 mg την ημέρα για 8 εβδομάδες, είχαν μεγαλύτερη ανακούφιση από τον πόνο και μείωση του πρηξίματος, σε σύγκριση με όσους λάμβαναν placebo.  Επίσης, έχουν διεξαχθεί έρευνες σε ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα και με σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου όπου διαπιστώθηκε ότι το «λιβάνι της Ινδίας» δρα καταπραϋντικά.

Το Boswellia Arthropon εμφανίζει επίσης ευεργετικά αποτελέσματα σε όσους πάσχουν από αυχενικό σύνδρομο καθώς ανακουφίζει από τους πόνους και βοηθά στην θεραπεία του.

Σημειώνεται πως η αρθρίτιδα ενέχει την αποικοδόμηση του χόνδρου. Ο χόνδρος φυσιολογικά προστατεύει την άρθρωση, επιτρέποντας ομαλή κίνηση. Ο χόνδρος επίσης απορροφά τους κραδασμούς όταν εφαρμόζεται πίεση στην άρθρωση, όπως όταν περπατάτε. Χωρίς το φυσιολογικό ποσό χόνδρου, τα οστά τρίβονται μεταξύ τους, προκαλώντας πόνο, οίδημα (φλεγμονή) και ακαμψία.

Με κάποιους τραυματισμούς και νόσους, η φλεγμονή δεν φεύγει ή η καταστροφή έχει ως αποτέλεσμα μακροχρόνιο πόνο και παραμόρφωση. Όταν συμβαίνει αυτό, τότε έχετε χρόνια αρθρίτιδα. Η οστεοαρθρίτιδα είναι ο πιο κοινός τύπος και είναι περισσότερο πιθανό να συμβεί καθώς μεγαλώνετε. Μπορεί να εκδηλωθεί σε οποιαδήποτε άρθρωση, αλλά συνήθως στα ισχία, στα γόνατα ή τα δάκτυλα. 

To Arthopon βοηθά στην αποκατάσταση του χόνδρου που είναι ο σημαντικότερος παράγων που δημιουργεί την αρθρίτιδα στο σώμα. Αποκαθιστά κάθε είδους πρόβλημα και μειώνει σε πολύ μεγάλο ποσοστό τον πόνο όταν λαμβάνεται συστηματικά. Η Boswellia προτείνεται ως η ιδανική θεραπεία από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου όπως το Memorial Sloan Kettering Cancer Center που βάσει δεκάδων μελετών που έχουν γίνει σε δείγμα ανθρώπων που υπέφεραν από χρόνια αρθρίτιδα ή αυχενικό σύνδρομο, το αποτέλεσμα ήταν πως όσοι ασθενείς έλαβαν Boswellia είχαν μείωση του πόνου και σημαντική βελτίωση του προβλήματος.

Αναλυτικότερα και με επιστημονικούς όρους τα συστατικά της Boswellia δρουν ως εξής: 

• Ελαττώνουν σημαντικά την αποδόμηση των γλυκοζαμινογλυκανών [Palmowski MJ and Brandt KD, 1979; Dekel S et al, 1980; Brandt KD et al, 1984] . 

• Αναστέλλουν την σύνθεση λευκοτριενών μέσω της 5–LO [Ammon HP et al, 1993; Safayhi H et al, 1996] .

• Το εκχύλισμα της Boswellia frereana αναστέλλει την IL-1β και την έκφραση της MMP-9 και της MMP-13 την προκαλούμενη από την ογκοστατίνη M σε καλλιέργειες χόνδρου [Blain et al, 2010].

• Και άλλα αντιφλεγμονώδη συστατικά της Boswellia serrata, όπως η κερκετίνη (quercetin), μπλοκάρουν, ως αντιοξειδωτικά, επίσης γενικά την 5-LO, αλλά τα μποσβελλικά οξέα φαίνεται ότι είναι εκλεκτικοί αναστολείς της 5-LO [Ammon HP, 1996] .

• Αναστέλλει την ανθρώπινη ελαστάση των λευκών αιμοσφαιρίων (HLE), η οποία μπορεί να υδρολύει το κολλαγόνο τύπου IVκαι την ελαστίνη της εξωκυττάριας θεμέλιας ουσίας. Η HLE μπορεί ακόμα να εμπλέκεται στην παθογένεση του εμφυσήματος και διεγείρει την έκκριση βλέννας και επομένως μπορεί να παίζει ρόλο στη κυστική ίνωση, την χρόνια βρογχίτιδα και το σύνδρομο οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας [Rall B et al, 1996; Safayhi H et al, 1997]. Η HLE είναι μια πρωτεάση σερίνης, η οποία πυροδοτεί την ιστική κάκωση και αυτή, με την σειρά της, την διαδικασία της φλεγμονής. Η διπλή αυτή ανασταλτική δράση στην φλεγμονώδη διαδικασία είναι μοναδική για τα μποσβελλικά οξέα. Το 3-ακετυλ-11-κετο-β-μποσβελλικό οξύ (AKBA) είναι ο πλέον δυνητικός αναστολέας της 5-LO.

• Αναστέλλει την iNOS, τις μεταλλοπρωτεϊνάσες και το νιτρικό οξείδιο. Σε μία μελέτη, τοHLM (ένα μείγμα βοτάνων – λευκίνης περιέχον Boswellia serrata) ανέστειλε την έκφραση του iNOS, της MMP-9 και της MMP-13 και την παραγωγή NOσε διεγερμένα από την IL-1β οστεοαρθρικά χονδροκύτταρα, in vitro. Ακόμα, ανέστειλε την επαγόμενη από την IL-1β αποδόμηση της θεμέλιας ουσίας του χόνδρου, όπως φάνηκε από την αναστολή της απελευθέρωσης γλυκοζαμινογλυκανών, από εκχυλίσματα ανθρώπινου χόνδρου. Οι ανασταλτικές δράσεις της HLM στους φλεγμονώδεις και καταβολικούς παράγοντες επάγονται μέσω αναστολής της ενεργοποίησης του NF-κB στα ανθρώπινα οστεοαρθρικά χονδροκύτταρα [Akhtar N et al, 2011].

• Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες σε ανθρώπινα περιφερικά μονοπύρηνα του αίματος και μακροφάγα ποντικών, μέσω αναστολής του TNF-a, της IL-1b, του NΟ και των MAP(mitogen activated protein) κινασών [Gayathri B et al, 2007].


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Σε κάψουλες. Λαμβάνετε 1 κάψουλα Arthropon Boswellia  ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Κατάλληλο και για χορτοφάγους.


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2310 225599
ΠΡΟΣΦΟΡΑ :
TIMH :    1 ΤΕΜΑΧΙΟ- 23 ΕΥΡΩ
              2 ΤΕΜΑΧΙΑ - 42 ΕΥΡΩ
              3 ΤΕΜΑΧΙΑ - 57 ΕΥΡΩ

Στα 6 τεμάχια το 7ο δώρο 

Στα 7 τεμάχια το 8ο δώρο

Στα 9 τεμάχια το 10ο δώρο

 

*Έξοδα αποστολής: 5 ευρώ 

 Ή ΣΤΟ ΕΞΗΣ E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι παρούσες πληροφορίες, δεν αποτελούν υποκατάστατο των θεραπόντων ιατρών, που παρακολουθούν τους εκάστοτε ασθενείς ούτε και τα βοτανικά συμπληρώματα αποτελούν υποκατάστατο των φαρμάκων που συστήνονται στους ασθενείς που βρίσκονται στην διαδικασία θεραπείας, παθήσεων που τυχόν αναφέρονται στο παραπάνω κείμενο.
Το συμπλήρωμα Arthropon Boswellia, είναι δυνατόν να υποβοηθήσει σε μεγάλο βαθμό, θεραπείες των ως άνω αναφερομένων περιπτώσεων, με σκοπό την γρηγορότερη ίαση της αιτίας της παθήσεως ή όπου δεν είναι αυτό εφικτό, στην ανακούφιση των συμπτωμάτων.
Σε κάθε περίπτωση εφόσον βρισκόσαστε υπό παρακολούθηση ιατρού ή έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, συμβουλευτείτε τον θεράποντα ιατρό σας.

Ένα πραγματικά θαυματουργό σκεύασμα έρχεται στην αγορά για να εξαφανίσει τους πόνους στις αρθρώσεις που σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή καταφέρνει δώσει στον οργανισμό όλα όσα του λείπουν με απίστευτα αποτελέσματα!

Το TELOPONE CURCUMIN είναι μια μαγική ΕΛΛΗΝΙΚΗ φόρμουλα που δημιούργησε η GENOMED σε συνεργασία με το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ και περιέχει τρία μοναδικά συστατικά που αποτελούν πλέον το ελιξίριο υγείας για τις αρθρώσεις και τις φλεγμονές στα κόκαλα. Περιέχει κουρκουμίνη, πράσινο τσάι και εκχύλισμα φύλλων ελιάς.

Παρακάτω θα ενημερωθείτε σε τι ωφελούν και οι τρεις αυτές μαγικές ουσίες που ο συνδυασμός τους διαπιστώθηκε επιστημονικά πως μπορεί να δώσει τέλος σε κάθε πόνο και πάθηση των αρθρώσεων και όχι μόνο...


ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ:

Αντιφλεγμονώδης και αντιοξειδωτική δράση

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ 

Η κουρκουμίνη, η κίτρινη χρωστική του βοτάνου turmeric (Curcuma longa) από το οποίο παρασκευάζεται η μουστάρδα, έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση (1-3). Είναι τόσο αποτελεσματική όσο είτε η κορτιζόνη είτε το ισχυρό αντιφλεγμονώδες φάρμακο phenylbutazone σε μοντέλο οξείας φλεγμονής. Ενώ όμως η phenybutazone και η κορτιζόνη έχουν ισχυρή τοξικότητα, η κουρκουμίνη δεν προκαλεί παρενέργειες.

Η κουρκουμίνη είναι ένα ισχυρό αντιφλεγμονώδες που εμποδίζει τη δράση των φλεγμονωδών ενζύμων κυκλοοξυγενάσης-2 (COX-2) και λιποοξυγενάσης (LOX). Επιπλέον, έρχεται σε σύγκρουση με τον νουκλεϊκό παράγοντα-κάππα-βήτα (ΝF-KB), ώστε να σταματήσει την αυτοάνοση δραστηριότητα και να μειώσει την καταστροφή των ιστών (4).

 

//

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, οι χρόνιες φλεγμονές αποτελούν το βαθύτερο παράγοντα πολλών χρόνιων ασθενειών ―αν όχι όλων. Έχει αποδειχθεί ότι η κουρκουμίνη επηρεάζει την έκφραση σε περισσότερα από 700 γονίδια, γεγονός το οποίο θα μπορούσε να ερμηνεύσει εν μέρει τα πολυάριθμα οφέλη της για την υγεία:

 έχει αντικαρκινική δράση,

 έχει αντιφλεγμονώδη δράση, (δρα εναντίον της αρθρίτιδας και της παγκρεατίτιδας),

 έχει αντιοξειδωτική δράση,

 μειώνει τους ρευματικούς πόνους και τους πόνους της περιόδου,

 βοηθάει στην πέψη,

 έχει αντιμικροβιακή δράση για τη θεραπεία πληγών, ελκών και εκζεμάτων [1].

Επομένως, η δράση της κατά του καρκίνου δεν είναι ―και μακράν― το μοναδικό της σημείο ενδιαφέροντος.

Έχει αποδειχτεί ότι η κουρκουμίνη προστατεύει από τη δημιουργία κολαγονογενούς αρθρίτιδας μέσω καταστολής της παραγωγής του παράγοντα ενεργοποίησης των Β-κυττάρων που ανήκει στην οικογένεια του TNF [ B cell-activating factor (BAFF).

Πρόσφατες μελέτες επίσης  περιγράφουν ότι η κουρκουμίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπευτικός παράγοντας για τα αυτοάνοσα νοσήματα, μέσω ποικίλων οργανισμών. Έχει αποδειχτεί ότι κρίσιμο ρόλο στην παθογένεση των αυτοάνοσων νοσημάτων που προκαλούνται με τη μεσολάβηση Τ λεμφοκυττάρων, όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας ή η ρευματοειδής αρθρίτιδα παίζουν τα δραστικά μνήμονα Τ κύτταρα (T(EM), [CCR7 CD45RO T lymphocytes].

Η κουρκουμίνη βοηθά στο μέγιστο κατά της ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Είναι τόσο αποτελεσματική όσο είτε η κορτιζόνη είτε το ισχυρό αντιφλεγμονώδες φάρμακο phenylbutazone σε μοντέλο οξείας φλεγμονής. Ενώ όμως η phenybutazone και η κορτιζόνη έχουν ισχυρή τοξικότητα, η κουρκουμίνη δεν προκαλεί παρενέργειες. Η κουρκουμίνη είναι ένα ισχυρό αντιφλεγμονώδες που εμποδίζει τη δράση των φλεγμονωδών ενζύμων κυκλοοξυγενάσης-2 (COX-2) και λιποοξυγενάσης (LOX). Επιπλέον, έρχεται σε σύγκρουση με τον νουκλεϊκό παράγοντα-κάππα-βήτα (ΝF-KB), ώστε να σταματήσει την αυτοάνοση δραστηριότητα και να μειώσει την καταστροφή των ιστών.


ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ:

 Το πράσινο τσάι διασπά το λίπος και η επιγαλλοκατεχίνη αυξάνει το ρυθμό με τον οποίο το λίπος «καίγεται» στο σώμα μας.

«Καίει» το λίπος της κοιλιάς. Έρευνα στο Πανεπιστήμιο Tufts δείχνει ότι η επιγαλλοκατεχίνη στο πράσινο τσάι, όπως και οι άλλες κατεχίνες, ενεργοποιούν τα γονίδια καύσης του λίπους της κοιλίας και επιταχύνουν την απώλεια βάρους κατά 77%.

Διατηρεί σταθερή την ενέργεια, εξισορροπώντας τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Η επιγαλλοκατεχίνη βελτιώνει την χρήση της ινσουλίνης στο σώμα για την αποτροπή αύξησης των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, που μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση, ευερεθιστότητα και επιθυμία για ανθυγιεινά τρόφιμα.

Tο τσάι μπορεί να συμβάλλει κατά του καρκίνου του πνεύμονα. Σε μια μελέτη τον Απρίλιο του 2010, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Cancer Prevention Research, βρέθηκε ότι η επιγαλλοκατεχίνη καταστέλλει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων στον πνεύμονα.

Μπορεί να σταματήσει τον ορθοκολικό καρκίνο. Σε πολλές μελέτες εκ των οποίων μία τον Σεπτέμβριο του 2012, αναφέρεται πως η επιγαλλοκατεχίνη εμποδίζει και αναστέλλει τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

Σύμφωνα με τις έρευνες, φαίνεται πως το πράσινο τσάι καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα του προστάτη. Μια μελέτη του 2010 στο Cancer Science, έδειξε ότι η επιγαλλοκατεχίνη βοηθά το σώμα να καταστρέφει τα συγκεκριμένα καρκινικά κύτταρα.

Μπορεί να εμποδίζει την πρόκληση βλαβών στο δέρμα και τις ρυτίδες. Η επιγαλλοκατεχίνη φαίνεται να είναι 200 φορές πιο ισχυρή από τη βιταμίνη Ε, στο να καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούν προβλήματα στο δέρμα. Οι ελεύθερες ρίζες αντιδρούν με τα υγιή κύτταρα του σώματος, προκαλώντας ζημία και επομένως, μειώνοντας τον αριθμό τους, μειώνουμε και τις ρυτίδες, αλλά και άλλα σημάδια γήρανσης.

 Περιέχει ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που σκοτώνει τις ελεύθερες ρίζες και για τον λόγο ότι είναι τόσο ισχυρό, μπορεί να επιδράσει θετικά πολύ περισσότερο από ό, τι τα κύτταρα του δέρματος. Οι ελεύθερες ρίζες συνδέονται όλο και περισσότερο με πολλές σοβαρές χρόνιες ασθένειες όπως η αρθρίτιδα, ο διαβήτης και ο καρκίνος.


ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ:


Το εκχύλισμα αυτό έχει ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία των οστών, όπως αποδεικνύει για πρώτη φορά μια πρόσφατη μελέτη της Μονάδας Μεταβολικών Νοσημάτων των Οστών του Ιδρύματος Jimenez Diaz στη Μαδρίτη.

Η αντιφλεγμονώδης επίδραση  στον οργανισμό αποδίδεται στις περιεχόμενες πολυφαινόλες. Επιστήμονες έχουν προτείνει πολλούς διαφορετικούς μηχανισμούς, οι οποίοι μπορούν να εξηγήσουν την αντιφλεγμονώδη δράση των πολυφαινολών. Στους μηχανισμούς αυτούς περιλαμβάνονται

• μειωμένη παραγωγή μορίων μεταφορέων, τα οποία σε περίσσεια μπορούν να προωθούν διάφορες φλεγμονές .

• Παρεμπόδιση της δράσης προ- φλεγμονοδών ενζύμων.

• Μειωμένη σύνθεση ενζύμων που προωθούν την δράση της συνθάσης του νιτρικού οξειδίου

Σε άτομα με καρδιακή νόσο , έχει φανεί ότι το εκχύλισμα χάρη στις πολυφαινόλες του συμβάλλει στην μείωση της C-αντιδρώσας πρωτεΐνης (CRP). [ η CRP είναι δείκτης που χρησιμοποιείται ευρέως για την εκτίμηση της πιθανότητας εκδήλωσης φλεγμονής]. Έχει επίσης αναφερθεί, ότι το εκχύλισμα φύλλων ελιάς μειώνει την δραστικότητα του κύκλου του αραχιδονικού οξέος. Ο κύκλος του αραχιδονικού θεωρείται ότι υποκινεί φλεγμονώδεις διαδικασίες στον οργανισμό. Αυτά τα αντιφλεγμονώδη οφέλη του εκχυλίσματος δεν απαιτούν την πρόσληψη μεγάλων ποσοτήτων. Φαίνεται ότι η πρόσληψη 1-2 κουταλιών εξαιρετικού εκχυλίσματος των φύλλων της ελιάς συνδέονται με σημαντικά αντιφλεγμονώδη οφέλη. Η φόρμουλα δεν αντικαθιστά φαρμακευτική αγωγή ενώ οι ειδικοί προτείνουν πως για μακροχρόνια προβλήματα συνίσταται μακρά χρήση για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

 

Νέα γερμανική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό Stem Cell Research and Therapy, καταδεικνύει ότι ένα αγαπημένο μπαχαρικό ενισχύει σημαντικά τον εγκέφαλο και μάλιστα βοηθά στην αποκατάστασή του.

Σύμφωνα με τη μελέτη, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ποντίκια, ένα πολύτιμο συστατικό που βρίσκεται στον κουρκουμά (κιτρινόριζα) προωθεί την ανάπτυξη των νευρικών κυττάρων που ανήκουν στο «συνεργείο επισκευής» του εγκεφάλου μας, σύμφωνα με το onmed.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η διαπίστωση αυτή μπορεί να ανοίξει το δρόμο για την παρασκευή φαρμάκων που θα απευθύνονται σε ασθενείς με Αλτσχάιμερ ή σε άτομα που έχουν πάθε εγκεφαλικό.Πώς μπορείτε να το αποκτήσετε:


Τηλεφωνήστε στο 2310252320 ή στο 2310225599 και κάντε άμεσα την παραγγελία σας με αντικαταβολή! 


Το ένα μπουκαλάκι: 20 ευρώ + 5 ευρώ έξοδα αποστολής

Τα δύο μπουκαλάκια: 36 ευρώ + 5 ευρώ έξοδα αποστολής

Τα τρία μπουκαλάκια: 48 ευρώ + 5 ευρώ έξοδα αποστολής

  Ή ΣΤΟ ΕΞΗΣ E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αγαπητοί επισκέπτες της σελίδας www.voicenews.gr εάν είστε επαγγελματίας και θέλετε να βάλετε το Banner της επιχείρησης σας στην σελίδα μας παρακαλώ στείλτε μας τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

 

Το www.voicenews.gr είναι ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά Portal της Ελλάδος με πάνω από 2.500.000 μηνιαίους επισκέπτες, εκ των οποίων το 90% είναι εξ Ελλάδος και το 10% από το εξωτερικό Ευρώπη Αμερική Αυστραλία, κυρίως οι απόδημοι Έλληνες.
Δεκάδες συνεργάτες μας εργάζονται καθημερινώς για την αποτελεσματική ενημέρωση του κοινού σε 24άωρη βάση 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 μέρες τον χρόνο.

 

Ανάμεσα σε εκατομμύρια επισκεπτών του www.voicenews.gr  βρίσκονται και οι δικοί σας υποψήφιοι πελάτες !
Θα είναι ιδιαίτερη μας χαρά να μας δώσετε την ευκαιρία της επικοινωνίας μαζί σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.